Nog 2 weken en dan begint het SG KiNG Parkschaaktoernooi!

Zaterdag 6 juli is het weer zover, dan organiseert SG KiNG weer het Parkschaak­toernooi! Na een succesvolle vorige editie met maar liefst 80 deelnemers (waarvan 40 huisschakers), gaan we op 6 juli net als afgelopen jaren een snelschaak­toernooi in de buitenlucht organiseren.

Vanwege het 10-jarig jubileum van SG KiNG zijn deze editie ook geldprijzen te winnen voor de hoofdgroep (75-50-25) en groep 2 (25-10-natura)!

In het mooie park naast het station van Tilburg spelen we een voorronde en een finale­poule met het tempo 5+0. Het inschrijfgeld is € 7,50 en er zijn voor de top 3 van alle poules allerlei prijzen in natura (geldprijzen hoogste 2 groepen) te winnen.

Het toernooi begint om 11.00 uur (aanmelden kan vanaf 10.30 uur) en is om 16.30 uur afgelopen. De locatie is goed te bereiken per auto (parkeergarage Knegtel) en het openbaar vervoer (Spoorpark ligt naast het station, circa 5 minuten lopen).

Voor meer informatie en inschrijving, zie Parkschaaktoernooi 2024

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.