NK Bedrijvenschaak 2024

Met grote vreugde kan ik mededelen dat het NK Bedrijvenschaak 2024 door kan gaan! Dit jaar wordt het toernooi financieel mogelijk gemaakt door Stichting RINIS. Er is geen inschrijfgeld verschuldigd. We ontvangen iedereen met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens de middagpauze wordt gratis een heerlijke en voedzame lunch aangeboden en de hele dag door is er gratis koffie, thee en frisdrank beschikbaar. We sluiten de dag af met een feestelijke prijsuitreiking, uiteraard met veel fotomomentjes én een gezellige borrel met hapjes. Stichting Schaak Promotie gaat net zoals vorig jaar het toernooi organiseren. Bedrijven die willen deelnemen kunnen alvast een e-mailbericht sturen. De opstelling mag meteen meegestuurd worden, maar dat kan ook wachten tot een week voor het toernooi. Bekijk het reglement van het NK Bedrijvenschaak voor de voorwaarden van inschrijving. Er kunnen dit jaar maximaal 50 teams meedoen.

NK Bedrijvenschaak 2024
zondag 15 september 2024
Zalencentrum Rustburcht Rotterdam-Zuid
Inschrijven per e-mail: stichtingschaakpromotie@gmail.com
Verdere info op Schaakkalender.
Deelnemers: www.chess-results.com

4 Reacties

  1. Avatar
    Frans Peeters 04 juli 2024

    Het gaat nu ineens hard met de inschrijvingen en er passen maar 50 teams in de zaal. Als je mee wil doen, aarzel dan niet en schrijf in!

  2. Avatar
    Frans Peeters 08 juli 2024

    Het NK Bedrijvenschaak op zondag 15 september zit nu echt vol. We hebben het aantal teams nog uitgebreid van 50 naar 54. Op last van de brandweer mogen we niet meer mensen in het gebouw hebben dan 250. Wie nu nog mee wil doen, komt op een reservelijst. Zodra er dan een team afvalt, kun je meedoen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.