HMC pakt de dubbel

HMC rijgt dit jaar de prijzen aaneen

In sportcentrum Olympos in Utrecht heeft HMC Den Bosch gisteren wederom een grote prijs gepakt door het NK Schaakvoetbal te winnen. Het was de zevende keer dat we meededen en we zijn nu de eerste club die dit NK vijf keer heeft weten te winnen.
Maar natuurlijk vooral leuk dat dit toernooi weer georganiseerd wordt! Initiatiefnemer en organisator David van Kerkhof zorgde ervoor dat alles perfect verliep en met 8 teams hebben we een ouderwets leuke schaakvoetbal dag gehad!
In de groepsfase liep het schaken niet echt soepel, maar onze investeringen in het voetbal bleken waardevol te zijn waardoor we enkele grote overwinningen boekten. De derde wedstrijd tegen SG King was zwaarbevochten, met zelfs enkele gele en rode kaarten na lompe overtredingen, maar gelukkig trok de arbiter een strakke lijn. Voetbal wonnen we uiteindelijk nipt met 4-3 en doordat we het schaken met 4-4 gelijkspeelden, kroonden we ons tot groepswinnaar.
Lees verder op de HMC-site!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.