B-groep Tata wel veertien deelnemers

Gisteren werd bekend dat de A-groep van het Tata Steel Chess Tournament in januari twaalf deelnemers telt in plaats van de gebruikelijke veertien. De B-groep blijft echter wel uit veertien deelnemers bestaan.

De twee extra vrije dagen voor de A-groep zijn rustdagen vanwege de uitstapjes naar Amsterdam en Eindhoven. Gecombineerd met de rustdagen die er altijd al zijn, betekent dat dat die uitstapjes zowel worden voorafgegaan als gevolgd door een rustdag.

Dat biedt de mogelijkheid in de andere plaats te overnachten, maar daarover heeft de organisatie nog geen beslissing genomen. Ook weet de organisatie nog niet hoe het vervoer van de grootmeesters wordt geregeld. Daar is ook nog wel even tijd voor.

Deze aanvullingen op het persbericht van gisteren komen van Monne Reitsma, verslaggever van het Noord-Hollands Dagblad.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.