Richard Vedder, bedankt

In zijn verslag van de wedstrijd En Passant-Rotterdam wilde Richard Vedder een foto van zichzelf plaatsen, genomen door zijn clubgenoot Jan Willem Schoonhoven. Dat lukte niet, maar via een omweggetje hebben we de foto toch gevonden. Die plaatsen we met plezier, omdat wij als redactie van Schaaksite blij zijn met Richards verslagen, waarin hij ook de (groot)meesters van En Passant zelf aan het woord liet. Wij zijn blij met alle wedstrijdverslagen, maar die van Richard waren wel heel bijzonder. Bedankt!

3 Comments

 1. Avatar
  Lucas mei 14, 2014

  Toen ik de titel van dit artikel las, dacht ik even: hé, gaat hij er dan mee stoppen? Maar dat lijkt gelukkig niet het geval. Ook namens een anonieme lezer van deze site: Richard, dank je wel voor de prachtige en snelle verslagen!

  Aanvankelijk stond ik kritisch tegenover de plannen van EP, maar de resultaten van de afgelopen twee jaar hebben mijn ongelijk bewezen. Ik denk nu dat het hele pakket aan activiteiten van EP, inclusief sponsoring en verslaggeving en meer, een enorme stimulans is geweest voor het schaken in Nederland. Hopelijk blijft dat nog een tijd zo.

 2. Avatar
  Richard Vedder mei 14, 2014

  Lucas, op 6 juni geeft Peng simultaan bij EP. Je bent hierbij van harte uitgenodigd. Van mij krijg je een biertje…

 3. Avatar
  Lucas mei 15, 2014

  Richard, dat is heel vriendelijk aangeboden! Misschien kom ik wel.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.