Robin van Kampen naar BSG

Robin van Kampen speelt komend seizoen voor BSG in de KNSB-competitie. Dat is de opvallendste transfer in de Meesterklasse. Vorig seizoen speelde hij met Kennemer Combinatie in de eerste klasse, maar door zijn vele buitenlandse toernooien kwam hij maar twee keer in actie. Van Kampen woonde tot voor kort in Bussum. De ploeg heeft nu met 2373 de vierde gemiddelde rating, na En Passant (2474), LSG (2414) en HMC Calder (2400). Veel zegt dat niet, want Van Kampen (2626) trekt de gemiddelde rating behoorlijk omhoog en kan maar één partij tegelijk spelen.

(Robin van Kampen op de Olympiade. Foto: Zhaoqin Peng.)

De opstellingen zijn op de KNSB-site te zien. Alleen Utrecht heeft zijn opstelling nog niet ingeleverd. Daarom volgt later een uitgebreide voorbeschouwing.

Hier een snelle link naar de opstellingen in alle klassen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.