62e WSV Drie Ronden Toernooi

Op zaterdag 5 maart a.s. organiseert de Waddinxveense Schaakvereniging weer haar jaarlijkse Drie Ronden Toernooi. Dit toernooi, dat al voor de 62e keer wordt gehouden, weet altijd weer deelnemers van heinde en verre te trekken vanwege de aangename, ontspannen sfeer.

Het toernooi is bijzonder populair bij schakers die er de voorkeur aan geven wat meer tijd te kunnen besteden aan hun schaakpartijen. Dat is de kracht van het Drie Rondentoernooi, waar het speeltempo is vastgesteld op 1 uur per persoon per partij. Niet het snelle hectische geschuif, maar alle rust tijdens dit toernooi. Geeft u zich op bij Nico Dannis, tel. 06 53698548, e-mail, of d.m.v. het aanmeldformulier op de website.

Wij hopen u op 5 maart a.s. te mogen begroeten.

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.