Enkele plaatsen beschikbaar in ONJK-schaakkamp


Schaakvereniging Spijkenisse organiseert elk jaar rondom het ONJK een schaakkamp. Daarvoor wordt een scoutinghut gebruikt in Hengelo, op fietsafstand van de speellocatie. Dit kamp start zondag 7 augustus en loopt door tot zondag 14 augustus. Er zullen trainers aanwezig te zijn om de schakers te begeleiden en de partijen voor te bereiden. Er wordt geslapen in tenten. Het doel is om een gezellig en vooral leerzaam kamp te organiseren en het toernooi succesvol te laten zijn. Van de schakers wordt verwacht dat ze serieus met schaken bezig zullen zijn. Natuurlijk wordt het gezellig, maar een schaakkamp is wel meer dan gezelligheid!

Ben je van plan om mee te doen aan het ONJK, dan ben je van harte welkom in ons ONJK-kamp. De kosten voor het kamp zijn €150 all-in. Je moet je wel zelf nog even inschrijven voor het ONJK via het inschrijfformulier en de kosten voor deelname zijn ook voor eigen rekening.

Wil je meer info, of je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar ericdelange@sv-spijkenisse.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.