Oproep: Wie komt S.O. Rotterdam komend seizoen versterken?

Pathena en s.v. SO Rotterdam zijn twee jaar geleden een samenwerking aangegaan met het doel talentvolle jeugd naast ervaren spelers de kans te bieden op Meesterklasse niveau zich te ontwikkelen en hun krachten te meten. Pathena is een stichting die talentvolle schaakjeugd wil opleiden en begeleiden naar hun gewenste top. Het bijna 100 jarige SO Rotterdam is een vereniging met een rijk verleden, gelardeerd met vele nationale titels.
Door het wegvallen van een aantal spelers wordt het moeilijk een representatief team op de been te brengen voor het volgend seizoen. Sinds de start van de samenwerking hebben we met een team met 50 % jeugd ons weten te handhaven op Meesterklasse niveau.  We zouden er graag enige spelers voor in de plaats willen hebben. Ervaring of jeugd, beide zijn welkom. Indien je denkt het Meesterklasse niveau aan te kunnen en het in de praktijk wilt aantonen, dan is/zijn er een plaats(en) vrij in dit Rotterdamse team.
Jeugdige spelers kunnen zo gewenst meedraaien in het Pathena trainings- en begeleidingsprogramma door een GM. Aanmelden bij de secretaris van SO Rotterdam Tom Boesten,
e-mailadres tom.boesten@xs4all.nl , of de teamleider Arthur Rongen, e-mailadres benarongen@gmail.com

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.