Jeugdclubcompetitiegids 2016 is beschikbaar

De gids voor de KNSB-Jeugdclubcompetitie 2016 is uit en te downloaden. Hoewel de meeste verenigingen en spelers nog zomervakantie genieten, staat de eerste centrale ronde van de Meesterklasse A, C en D alweer gepland op zaterdag 10 september 2016 in Den Bosch.

In de Promotieklasse A wordt de eerste ronde in september via een uit- of thuiswedstrijd gespeeld. Voor hen is de eerste centrale ronde pas op 1 oktober 2016.

Deze kwamen er deze week nog een paar wijzigingen in het deelnemersveld. Zo trok VAS het C team terug, schreef De Schaakmaat geen C team in en kwam het team van RSR Ivoren Toren A1 erbij in de Promotieklasse A. Het veld bij de C bestaat hierop uit 22 teams en in de Promotieklasse A uit 13 teams.

Download hieronder de gids (2,8 Mb): KNSB-jeugdclubcompetitiegids 2016

Teamleiders die nog wijzigingen in de spelerslijsten willen doorgeven. We ontvangen deze graag via het elektronische formulier:
www.schaakbond.nl/formulieren/jcc

1 Reactie

  1. Avatar
    robert.krouwel 08 augustus 2016

    Schaakmaat c1 had zijn titel kunnen verdedigen maar onder andere Mick en Rembrandt zagen meer uitdaging in de A. Dus gaan ze met een extra team in de A spelen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.