Nederlands Kampioenschap 2016

Het Nederlands Kampioenschap 2016 wordt van maandag 22 augustus tot en met zondag 28 augustus in het Tropentheater (Linnaeusstraat 2) in Amsterdam gespeeld. De deelnemers zijn Loek van Wely, Benjamin Bok, Erwin L’Ami, Dimitri Reinderman, Erik van den Doel, Jan Werle, Jorden van Foreest en Sipke Ernst. De deelneemsters aan het Nederlands Kampioenschap voor dames zijn Anne Haast, Anna-Maria Kazarian, Smaranda Padurariu, Iozefina Paulet, Arlette van Weersel, Martine Middelveld, Lisa Hortensius en Linda Jap Tjoen San. 

De partijen starten om 13:00 uur en er is dagelijks vanaf 13:30 uur commentaar. De slotronde start om 12:00 uur met commentaar vanaf 12:30 uur.

De opening is zondag 21 augustus om 15.30 uur. Aansluitend is er tussen 17.30 uur en 18:00 uur een concert van een ensemble van leden van het Koninklijke Concertgebouworkest. De opening en het concert zijn vrij toegankelijk.

Parallel aan het NK vindt voor de derde keer het Festival Schaken en Cultuur plaats en ook dit jaar kan je weer meedoen aan verschillende Alternatieve NKs waarbij het NK voorgift (donderdag 25 augustus) nieuw is.

Het NK is op Twitter te volgen via @NKSchaken.

2 Reacties

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.