Voorbeschouwing KNSB-competitie

Zaterdag begint de KNSB-competitie. Voor de kijkers is de kraker van vorig jaar (Sissa – En Passant) nu direct in de eerste ronde. Voor al degenen die niet de opstellingen van vorig jaar met die van dit jaar hebben vergeleken zal ik proberen wat informatie over de NOSBO-teams te geven.

Meesterklasse

We hebben dit jaar twee teams in de Meesterklasse en dat betekent dat u elke ronde in het denksportcentrum naar wedstrijden in de Meesterklasse kunt kijken. Voor de onderlinge confrontatie moet u wel wachten tot de zevende ronde. Lees meer…

De tweede voorbeschouwing kunt u hier lezen

.

Over jan van os

Ik ben meer dan 55 jaar aktief in het schaken. Als speler, als bestuurder, als organisator van schaakaktiviteiten, als wedstrijdleider, als verslaggever (de schaakreporter) en als fotograaf. Heb ooit de titel van Nationaal arbiter gehaald. Ik zit in het bestuur van Chessfestival Groningen. Sinds 25 november 2020 ben ik ook voorzitter van de Noordelijke Schaakbond.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.