Zondag 16 oktober Chess run (hardlopen en schaken) in Delft

De Delftse Atletiekvereniging ’40 (AV’40) en de Delftsche Schaakclub (DSC) organiseren op zondag 16 oktober Chess Run 16. Een evenement waarbij hardlopers die kunnen schaken, en schakers die kunnen hardlopen hun krachten kunnen meten.

Eerst wordt er een 5 kilometer hard gelopen. Dit is een onderdeel van AV’40’s Trimlopen (meer info: www.av40.nl/pages/49/trimlopen-delftse-hout/). Daarna volgt er een snelschaaktoernooi van zeven ronden (10 minuten per persoon per partij). Voor beide onderdelen krijg je punten (0 t/m 7) en wie de meeste punten heeft aan het einde van de dag wint.

Start en finish (incl. omkleden en douchen) van het hardlopen en van het snelschaken vinden plaats bij/in het clubhuis van AV’40, Sportring 12, 2616 LK Delft.
Inschrijving is mogelijk tot 10:45. De kosten bedragen 10 euro. Dit is inclusief tijdregistratie, lunch en twee consumpties.

Informatie en aanmelden bij www.delftseschaaksite.nl/toernooi/chessrun/?type=article&id=4554

Namens het organisatiecomité,
Ted Barendse (voorzitter DSC)

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.