Pathenateam doet ervaring op in Basamro toernooi te Moermansk

In de grootste stad boven de poolcirkel, Moermansk, vond alweer het 4e Basamro Chess Tournament plaats. Met teams uit Moermansk, Leningrad Regio en een team vanuit de Zwarte Zee regio was Rusland goed vertegenwoordigd. Naast Rotterdam was een team uit Parijs en een team uit Sussex ingevlogen, om zo ook het 100 jarig bestaan van de stad Moermansk te vieren.

Opnieuw was het de sponsor Basamro Shipping gelukt om een mooi toernooi neer te zetten. Voor de 4e keer neemt Basamro Shipping het voortouw. Het bedrijf wat logistieke oplossing biedt en goederen over de gehele wereld verscheept doet veel zaken met Moermansk. Mooi dat een bedrijf als Basamro dit wil doen.

Het Pathena team bestond uit Simon Elgersma, Lola den Dunnen, Joris Kokje, Jorik Klein, Dommingus Paays, Diego Kaersenhout, Ciro Catalan en Kathleen Wiegmann. Het team stond onder leiding van Dolf Meyer en Peter Ypma. Ook enkele ouders gingen mee en konden zo een paar hand- en spandiensten verlenen.

Lees meer…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.