Begrijp wat u doet

Volg vanaf 6 december de uitzendingen van Herman Grooten

De KNSB start start 6 december met een reeks uitzendingen van IM Herman Grooten op Chessbase TV Nederland op de dinsdagmiddag (13.30-14.15 uur). De uitzendingen worden opgenomen en zijn daarna beschikbaar om als video terug te kijken.

Begrijp wat u doet
Hoe maak je een plan na de opening? Waar speel je op? Waar moeten de stukken naartoe? Elke eerste dinsdag van de maand (13.30-14.15 uur) probeert IM Herman Grooten antwoord te geven op deze vragen door op de achtergronden van diverse openingen in te gaan. Aan de hand van modelvoorbeelden toont hij ideeën en concepten van grootmeesters in bekende openingsvarianten. Grooten borduurt hierbij voort op zijn rubriek die al sinds 2007 in Schaakmagazine, het blad van de Nederlandse Schaakbond, wordt opgenomen. Ook zal hij regelmatig andere interessante onderwerpen de revue laten passeren.


Herman Grooten is actie


Hoe werkt het en wat kost het?

Eerste uitzending op 6 december is vrij toegankelijk. De volgende reguliere uitzendingen zijn of met een Premium account van Playchess te bekijken of met dukaten. Dukaten zijn het betaalmiddel van Chessbase en zijn eenvoudig online aan te kopen.
De Premium accounts zullen ook via de KNSB beschikbaar komen met korting. KNSB leden betalen slechts € 39,90 (i.p.v. € 49,90) en overige bestellers slechts € 44,90. De verkoop van Premium accounts start binnenkort via de KNSB website.
De verkoop van dukaten verloopt uitsluitend via Chessbase. Ook hier volgt later deze maand meer informatie.

De uitzendingen worden steeds aangekondigd op deze pagina:
www.schaakbond.nl/internetschaak/chessbase-tv

U kunt er ook komen via:
videos.chessbase.com en dan navigatie “Chessbase TV The Netherlands”.

Bij de eerste test video’s is het geluid nog niet optimaal, maar dat is dinsdag verholpen.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.