2e Chess Memorial (RSB / Krimpen a/d IJssel)

Op vrijdag 30 december organiseert SV Krimpen aan den IJssel, in samenwerking met de RSB, de 2e Chess Memorial. Bij aanvang van het toernooi worden alle dit jaar overleden schakers uit de regio herdacht. Na een korte herdenking sluiten we het schaakjaar af met een toernooi, wat het best omschreven kan worden als een familietoernooi. Dames, heren, jong en oud spelen in een gemoedelijke sfeer korte partijen (7 minuten per persoon per partij), waarbij het schaakplezier voorop staat. Vorig jaar kende het toernooi bijna 90 deelnemers en dit jaar verwachten we de grens van 100 deelnemers te passeren. Meldt u dan ook snel aan via email ChessMemorial@svkrimpen.nl  of  het aanmeldformulier op de website.

Gegevens: 

Datum: vrijdag 30 december 2016 

Speelzaal: De Tuyter, Krimpen aan de IJssel 

Zaal Open: 12.00 

Opening: 12.45 

Inschrijfgeld: -senior 7 euro  

          –junior 3 euro (jonger dan 21 jaar op 30 december) 

Prijzen: keuze uit diverse schaakboeken, flessen (uitstekende) wijn 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.