MuConsult Apeldoorn speelt als team Kuipers!

Cees Beekhuis

De wedstrijd tegen Sas van Gent werd vooraf aangeduid als een kantelwedstrijd. Winnen betekent lekker meedraaien in de middenmoot, maar bij verlies kom je in de degradatiezone terecht… Om het team optimaal te laten draaien, had teamleider Merijn daarom de opdracht gegeven om te spelen als Kuip. Allereerst een analyse van Stefan zelf hoe de match dan zou verlopen: de witspelers verpesten hun voordeel. Je komt toch nog een pion voor, maar na zes uur is het eindspel niet te winnen. Wel interessant als iedereen na zes uur nog aan het spelen is.
Dus de verwachting met speelstijl Kuipers is een 5-5. Nu moest ik zelf ook spelen, dus de match is in flarden aan me voorbijgetrokken. Allereerst zag ik deze stelling van de teamleider:
Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.