GP Chessfestival 2016

De eerste kinderen zijn al vroeg in het Aclo-gebouw, waar het Chessfestival al dagen aan de gang is. Een aantal trouwe GP-spelers doen voor het eerst mee met de Compact. Maar al met al zijn er toch nog 50 aanmeldingen. 2 Kinderen vinden het toch nog te spannend en zij starten aan de ‘ik-wil-niet-schaken-tafel’. Een geweldige vondst van één van de aanwezige moeders. Uiteindelijk speelt Felix nog mee in de laatste 3 rondes. En dat doet hij goed, 2,5 punt uit 3 wedstrijden. We zullen in de toekomst vast nog wel iets van hem horen.

Tegen 13.00 uur is de indeling gemaakt door Roland Kroezen en start de eerste ronde, 7 poules.Tafelleiders tijdens deze middag waren Vincent Valens, Kees Romijn, Simon Hofstra, Hiddo Zuiderweg en Iozefina Paulet. Marrit Kooistra verzorgd samen met Tetske Hofstra de inwendige mens van alle schakers. Nogmaals dank voor hun hulp. Lees verder…

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.