Noteboom 2017

Nog zo’n vier weken te gaan en het gaat intussen meer dan lekker. We liggen op koers voor een deelnemersrecord – geen paniek, de zaal is groot genoeg.
Inmiddels zijn diverse clubs met meer dan vier deelnemers vertegenwoordigd, dus dat belooft weer een felle strijd om de clubprijs. Dat gezegd hebbende, de organisatie heeft inmiddels van één enthousiaste vereniging al het verzoek gekregen om bier uit te keren in plaats van de taart. We nemen het in beraad, zullen we maar zeggen.
De aanmeldingen voor de vierkampen beginnen ook binnen te komen. Inmiddels zien we een mooi gelijkmatige verdeling van ELO-sterktes tussen ca. 1100 en 2100. We verwachten er nog wel een paar bij de komende weken, dus we zullen zeker gelijkwaardige vierkampen kunnen aanbieden aan iedereen.

Tot slot een ouderwetse cliff-hanger: op de zaterdagavond krijgen we hoog bezoek, in de lounge. We verklappen nog niet wat er precies gaat gebeuren, maar mensen die al een bye hebben opgenomen kan ik aanraden om nog even te blijven (of de bye in heroverweging te nemen). Nader bericht hierover volgt spoedig, we werken nog aan de laatste details.
We zien u hoe dan ook graag op 24 februari, bij het 77e Noteboomtoernooi, in CORPUS.

Noot: bericht is enigszins aangepast door Redactie Schaaksite.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.