Lezing/training Sopiko Guramishvili

SV Schaesberg organiseert op zondag 5 maart een lezing/training van IM Sopiko Guramishvili. De lezing begint om 14:00 uur in Het Streeperkruis, Streeperstraat 66 te Landgraaf en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Het thema is actief spel.

De lezing is voor iedereen gratis toegankelijk. Let op: de lezing is Engelstalig. SV Schaesberg heeft hiermee een primeur. Hoewel ze al vaker trainingen heeft gegeven wordt dit haar eerste training in Nederland.

Sopiko Guramishvili (26) is een Georgische schaakster. Sinds 2011 is ze internationaal meester. Bezoekers van Chess24.com kennen haar als “Miss Tactics”, de tegenpool van Miss Strategy Anna Rudolf. Voor Chess24 heeft ze verschillende videoseries gemaakt, alleen en samen met Anna Rudolf. Ze geeft er soms ook live trainingen en “banter blitz”. Onlangs speelde ze nog mee aan het WK Vrouwen, waar ze de derde ronde haalde.

In de Nederlandse schaakwereld is ze vooral bekend als echtgenote van Anish Giri, met wie ze een zoontje heeft.

 

Zie voor meer informatie: www.svschaesberg.nl/?pagina=nieuws&itemId=25.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.