LSG IntelliMagic haalt uit

Tegen een extreem verzwakt En Passant heeft LSG IntelliMagic er alles aan gedaan zo veel mogelijk bordpunten te scoren om de druk op koploper Kennemer Combinatie op te voeren. Met 8,5-1,5 zijn we in elk geval weer een bordpunt ingelopen. Daarnaast behoudt Michiel Bosman zijn kans op het behalen van een meesternorm.
Het seizoen loopt ten einde en dat is te merken ook. Er worden afspraken gemaakt ten aanzien van gewenste tegenstanders in verband met normkansen, maar er zijn ook andere invloeden. Zo werden deze ronde in de meesterklasse maar liefst drie partijen verloren door meneer/mevrouw N.O.. Daar profiteerde LSG IntelliMagic niet van, maar we kregen wel een ander “cadeau”. Tegenstander En Passant, toch de regerend landskampioen, speelde in een opstelling die ons alle kans gaf op het behalen van een groot aantal bordpunten.
Arthur speelde tegen één van de drie invallers afkomstig uit het tweede team, dat mogelijk komend seizoen voor het eerst in de KNSB-competitie uit mag komen. Die tegenstander had zich terdege voorbereid en gooide net zoals Arthur de eerste 21 zetten in no-time op het bord. Een scherpe variant, die Arthur nog beter kende dan de tegenstander, die dat in het vervolg van de partij bemerkte.

Lees verder…

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.