Tiende editie Karel Kuip Vierkampen met bijzondere erevierkamp

 

 

 

 

Vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017
Locatie: Denksportcentrum ’t Spaerne, Spaarndamseweg 416, Haarlem
Website: www.hwphaarlem.nl/karelkuip

Schaakclub HWP Haarlem organiseert voor de tiende keer het Karel Kuip Vierkampentoernooi. Een bijzondere jubileumeditie, die luister wordt bijgezet door een erevierkamp met Hans Ree, Coen Zuidema, Frans Kuijpers en Eddie Scholl.

Opnieuw wordt gespeeld in Denksportcentrum ’t Spaerne aan de Spaarndamseweg 416 in Haarlem. Het toernooi start op vrijdagavond 12 mei om 20.00 uur, waarna op zaterdag de 13e vanaf 9.30 uur en 13.30 de tweede en derde ronde worden gespeeld. Er worden vierkampen geformeerd met spelers van ongeveer gelijke sterkte en de nummers 1 en 2 in de eindrangschikking worden beloond met een geldprijs.

Speeltempo
Alle zetten moeten worden gedaan binnen 90 minuten, maar vanaf zet 1 krijgen de spelers er 10 seconden per zet bij.

Inschrijven en inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt € 10 en kan voor aanvang worden voldaan. Inschrijven kan tot en met donderdag 11 mei via het aanmeldformulier op de toernooiwebsite. Daarna kan het ook nog, maar alleen in de speelzaal en tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de eerste partij.
De uitslagen worden verwerkt voor de KNSB-rating.

Nu aanmelden!

Karel Kuip
Het toernooi is vernoemd naar een van de markantste en meeste trouwe HWP’ers uit de clubgeschiedenis en groot voorvechter van de vierkampenformule. Niet voor niets ontvangt de winnaar van de ‘1400’-vierkamp, de vierkamp waar Karel in zou hebben gespeeld, de Karel Kuiptrofee.

Toernooiwebsite
Op de toernooiwebsite www.hwphaarlem.nl/karelkuip is alle informatie te vinden, waaronder de edities uit voorgaande jaren en de deelnemerslijst.

De organisatie hoopt je vrijdag 12 mei te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Theo Elstgeest (toernooiorganisatie)
Tel. 06 2844 5588

 

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.