WSV Zomerschaaktoernooi 2017

Traditie is het inmiddels om gedurende de zomer toch lekker de potjes te blijven spelen. Ook dit jaar zal de Waddinxveense Schaakvereniging WSV in samenwerking met de Stichting Wijkwerk “De Zuidplas”  het Zomerschaaktoernooi organiseren. Voor inmiddels de 27e editie bent u van harte welkom in het Wijkgebouw “Het Zuidhonk” aan de Zuidplaslaan 552 in Waddinxveen, waar vanaf donderdag 15 juni de degens gekruist kunnen worden. Met 10 speelavonden, waarop totaal 29 ronden gespeeld zullen worden, kansen te over om nieuw repertoire uit te proberen en bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Ook voor huisschakers een uitgelezen kans om kennis te maken met de schaaksport in wedstrijdverband.
Per speelavond worden er 3 ronden gespeeld met een speeltempo van resp: 30 minuten, 20 minuten en 15 minuten p.p.  De laatste speelavond worden er twee ronden gespeeld, één van 20 minuten en één van 15 minuten p.p., gevolgd door de prijsuitreiking.

Kosten voor deelname bedragen 10,=. Voor jeugd tot 16 jaar 6,=

Er wordt gespeeld volgens het Keizer systeem. Het is traditie bij het Zomerschaak dat alle deelnemers met een prijs naar huis gaan !

Aanmelden kan telefonisch bij Nico Dannis, mob. 06-53698548 of middels het aanmeldformulier.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.