45e Seniorenschaaktoernooi in Dieren: inschrijven is nog mogelijk

Het 45e Seniorenschaaktoernooi  zal worden gehouden van zaterdag 15 juli c.q. maandag 17 juli 2017  tot en met  vrijdag 21 juli 2017. Het toernooi zal worden gespeeld in het Zalencentrum Theothorne, Callunaplein 77 te Dieren. Tijdens het toernooi kunt u hier de uitslagen en de standen vinden. Informatie over het toernooi in 2017 kunt u hier vinden. Er zal dit jaar geen aanbieding zijn van een hotel. Deelnemers die in of in de omgeving van Dieren willen verblijven moeten zelf voor onderdak zorgen.
De brieven en een overzicht van een aantal hotels kun u hier vinden.

Het maximale aantal deelnemers zal dit jaar ongeveer 124 zijn. Van dit aantal zijn ten minste 20 plaatsen gereserveerd voor het Veteranen- en Seniorenkampioenschap. De inschrijving voor het toernooi is geopend. U kunt zich ook opgeven met behulp van een webformulier. De toelichting op het gebruik van het formulier kunt daar ook vinden.  De voorlopige deelnemerslijst kunt U hier vinden. Als uw naam op deze lijst staat vermeld betekent dit dat uw aanmelding is geaccepteerd en dat u deelneemt aan het toernooi. Als het  toernooiboekje voor het toernooi in 2017 is verschenen, kunt u het pdf-bestand dan hier downloaden.

De resultaten van vorige toernooien  (2001 tot en met 2016) kunt u hier vinden.

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.