Update: Meld je nu aan voor het derde Haarlemse Meesters Open


Beste schaakliefhebber,

Deze herfstvakantie vindt voor de derde mail het Haarlemse Meesters schaaktoernooi plaats in het centrum van Haarlem. Naast een gesloten meestergroep, waarin meesternormen zijn te behalen, is er opnieuw een open toernooi waar behalve € 750 voor de winnaar ook promotie naar de meestertienkamp van 2018 op het spel staat. De aanmelding is geopend!

Aanmelden via deze link

De winnaar van vorig jaar, de Haarlemse IM Thomas Willemze, verdedigt in het Stedelijk Gymnasium zijn titel. HWP’er Jaap de Jager is vooral op jacht naar zijn derde en laatste meesternorm (waarvoor een score van 6 uit 9 volstaat) maar op papier is hij ook favoriet voor de eindzege. Hij heeft concurrentie van onder anderen FM Michiel Bosman en IM Albert Blees, maar ook de buitenlandse talenten Toivo Keinänen (geboortejaar 2002) en de Duitse Hanna Maria Klek (van 1995) kunnen roet in het eten gooien.De partijen uit de hoofdgroep zullen dagelijks live te volgen zijn via de website Haarlemse Meesters, maar publiek is in het Stedelijk Gymnasium (Prinsenhof 3 in het centrum van Haarlem) meer dan welkom.

Met vriendelijke groet,
Paul Tuijp en Frits Welling
Toernooiorganisatie

 

 

Alleen geregistreerde kunnen een reactie achter laten.