Inschrijving Tata Steel amateurtoernooien is mogelijk

Vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor de Tata Steel amateurtoernooien 2018. Zie Website voor het inschrijfformulier en nadere inlichtingen over de toernooien.

NB. U dient uw FIDE-id of KNSB-id op te geven, zorg dat u één van beiden, bij voorkeur uw FIDE-id, bij de hand heeft. Uw FIDE-id vindt u op ratings.fide.com/, uw KNSB-id op deze website of als u geen rating heeft via uw club. Indien u voor een andere federatie uitkomt en geen FIDE-id heeft dient u een FIDE-id bij uw federatie aan te vragen. Indien u noch een FIDE-id noch een KNSB-id heeft dient u rating lid van de KNSB te worden, zie www.schaakbond.nl/voor-schakers/lid-worden/individueel-lid.

Met vriendelijke groet,
De organisatie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.