Uitnodiging voor het achtste Erasmus-rapidtoernooi op zaterdag 17 februari 2018

Na zeven eerdere succesvolle edities organiseert Erasmus ook dit jaar weer het Erasmus Rapidtoernooi en wel op zaterdag 17 februari. Inmiddels is het toernooi uitgegroeid tot het grootste en sterkste rapidtoernooi van Rotterdam!

Vanaf 10 uur in de ochtend kunt u in zeven ronden de degens kruisen in partijen van 20 minuten per persoon per partij. Het toernooi wordt gehouden in Laurens Borgsate op de Meidoornsingel 181 te Rotterdam.

Nieuw is dat we dit jaar in twee groepen spelen. De A-groep voor spelers met een rating vanaf 1700 en een B-groep voor spelers met een rating tot 1800. Spelers met een rating tussen 1700 en 1800 kunnen zelf kiezen in welke groep zij mee willen spelen.

Het maximum aantal deelnemers is gesteld op 88. Plaatsing in volgorde van aanmelding.

De prijzenpot is ruim gevuld met een bedrag van € 480, de prijzen zijn € 150 / € 100 / € 50 voor de eerste drie van de A-groep en € 80 / € 60 / € 40 voor de eerste drie van de B-groep.

Het is mogelijk om in te schrijven via het inschrijfformulier of via email rapid@sv-erasmus.nl. Kijk voor meer informatie over het Erasmus rapidtoernooi op www.sv-erasmus.nl.

Met een hartelijke groet, namens de toernooi-organisatie,

Jaap van Meerkerk

Wedstrijdleider SV-Erasmus

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.