Pathena gaat naar Parijs

Opnieuw is Pathena uitgenodigd om een team af te vaardigen voor een internationaal toernooi. Dit jaar wordt voor de tweede keer het FTPA Youth Chess Tournament gehouden in Parijs. In een mooi kasteel schaakt het Pathena team tegen teams uit Rusland (Moermansk), Griekenland, Ierland en twee teams uit Frankrijk. De vijf ronden worden gespeeld in het Paasweekend van 31 maart tot en met 2 april 2018.  Opnieuw dus een mooi toernooi voor jonge spelers.

 

Dit jaar bestaan de teams zelfs uit 10 spelers en ons team staat onder leiding van coaches Merijn van Delft en Peter Ypma. Het team bestaat uit de volgende spelers:

De tegenstand zal pittig zijn, maar de ervaring weer onvergetelijk!  Uiteraard houden we via de site home.pathena.nl  iedereen tijdens het toernooi uitgebreid op de hoogte!

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.