Inschrijving Open NK 2018 is nog mogelijk (Dieren)

De jubileum-editie van het Condigne Open NK Schaken staat voor de deur! Wij hopen ook u weer te ontmoeten bij het grootste open schaaktoernooi in Nederland, dat dit jaar van 23 juli tot en met 2 augustus wordt gehouden in Sporthal Theothorne in Dieren.

Dit wordt de 50ste keer dat ons evenement plaatsvindt in de gemeente Rheden, en de 40ste keer dat het Grandcafé/schouwburg/zalencentrum en de Sporthal Theothorne ons ontvangen. Wij vieren dit heuglijke feit met een jubileumboek. Vijftig schaakzomers, dat wij aan elke deelnemer aan het toernooi gratis aanbieden. Verder zijn er op de rustdag, zondag 29 juli, in Theothorne een meet-and-greet en een simultaan met niemand minder dan onze schaakwereldtopper Anish Giri.

De bezetting van ons Open toernooi is al sterk te noemen: reeds 12 grootmeesters en 29 buitenlandse spelers hebben zich voor deze groep aangemeld. En de aanmeldingen lopen nog door tot vlak voor aanvang.

Wilt u nog meedoen? Meld u dan aan en geef het door aan uw schaakvrienden!

Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website schaken.nl/onk, en de ontwikkelingen zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Twitter.
Neem ook een kijkje bij onze nevenactiviteiten schaken.nl/onk/activiteiten.

Met vriendelijke groet,
Ap Lammers

Toernooidirecteur en voorzitter van de Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.