34e Open Internationaal Schaaktoernooi van Geraardsbergen *Update

Het toernooi heeft dit jaar plaats in de bekende mooie omgeving van zaterdag 11 augustus tot woensdag 15 augustus. U kunt zich nu online inschrijven op de website users.skynet.be/vptd/

De plaatselijke jeugdige grootmeester Tanguy Ringoir, viervoudig winnaar, zal weer aan het Open deelnemen, evenals de co-winnaar van verleden jaar, grootmeester Vladimir Okhotnik.

******************

De jonge Geraardsbergse Internationaal Grootmeester Tanguy Ringoir heeft voor de vijfde keer het Internationaal Open van Geraardsbergen gewonnen. Hij breekt zo het record van IM Pieter Claesen, IM Geert Van der Stricht en IGM Alexei Barzov, die vier keer zegevierden. De schepen van sport droeg een passende rok. Zie de foto met laureaten op de website : users.skynet.be/vptd/

2 Reacties

 1. Avatar
  Lucien Deschuyteneer 06 augustus 2018

  Er zijn momenteel 117 inschrijvingen onder wie 28 Nederlanders. Er is nog plaats.

 2. Avatar
  Lucien Deschuyteneer 17 augustus 2018

  De jonge Geraardsbergse Internationaal Grootmeester Tanguy Ringoir heeft voor de vijfde keer het Internationaal Open van Geraardsbergen gewonnen. Hij brak zo het rekord van IGM Alexei Barzov, die vier keer won.
  Voor alle resultaten en de foto van alle laureaten, klik op de link hieronder. De schepen van sport had een passende rok aan.

  users.telenet.be/vmaes/vptd/

   

   

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.