56e Vierkampentoernooi van Moira-Domtoren

Beste schaker,

Graag willen wij je uitnodigen deel te nemen aan het 56e Vierkampentoernooi van Moira-Domtoren, dat over enkele weken van start gaat. De speeldata zijn vrijdag 21, dinsdag 25 en vrijdag 28 september. Ook in deze 56e editie is de formule ongewijzigd gebleven: vier spelers strijden om het kampioenschap in hun groep. Per groep zijn er twee prijzen te winnen. Aanvang van elke ronde 19.30, speeltempo 1.50 + 10 sec/zet. De kosten voor deelname bedragen 8 euro en kunnen worden voldaan aan de zaal.

Speelzaal: Rode Kruisgebouw, Koningsweg 2, Utrecht tel. 030-2521244.

Ook meedoen? Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar wedstr@moira-domtoren.nl of telefonisch op 030-2540164.

NB: vriendelijk verzoek om je aanmelding te versturen vóór dinsdag 18 september 20:00, zodat later die avond de concept-indeling geplaatst kan worden op onze website! Meer info over het toernooi vind je op www.moira-domtoren.nl

Met vriendelijke groet,
namens de toernooicommissie

Tjerk Hacquebord
SV Moira-Domtoren

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.