LSG en BSG winnen in Griekenland

In de derde ronde van de Europacup kwamen twee Nederlandse ploegen boven de vijftig procent.

LSG won met 4,5-1,5 van Wirtzfeld. Hier is het verslag te lezen.

BSG won met dezelfde cijfers van Bois Colombes. Voor de verslagen nemen ze iets meer tijd, hier is het verslag van de tweede ronde te lezen. Net als Kennemer Combinatie wordt bij BSG de reis naar Griekenland gesponsord door een accountantskantoor, namelijk Ernst & Young Nederland.

En Passant verloor met 4-2 van Echiquier Amaytois. Opvallend was dat Henk en Richard Vedder beiden remise speelden tegen een grootmeester, respectievelijk Twan Burg en Roeland Pruijssers. Niet dat ze een remise tegen een grootmeester bijzonder vinden, maar twee tegelijk komt niet vaak voor.

Deloitte/Kennemer Combinatie speelde gelijk tegen Wood Green. Hier een kort verslag.

MuConsult Apeldoorn verloor met 4,5-1,5 van Berlin 1903.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.