2e Okkerse & Schop advocaten Rapid op 1 december 2018

Beste schaker/schaakster,

Hierbij willen we u graag uitnodigenvvoor ons toernooi. Ook dit jaar wordt dit toernooi weer in het Minkema College gespeeld op zaterdag 1 December 2018 vanaf 09:30. Een ongedwongen, gezellige sfeer, locatie dicht bij het station. De opzet is als vanouds, spelers worden ingedeeld op speelsterkte in groepen van 6. De beste 3 daarvan gaan met een prijs naar huis.

Dit jaar is het 2e Okkerse & Schop advocaten Rapid. De standaard formule, groepen van zes spelers van ongeveer gelijke sterkte, zal ook dit jaar weer worden toegepast, waarbij de bovenste drie spelers met een prijs naar huis gaan. U kunt u opgeven via de toernooidirecteur Ton de Nijs, tel: 06-20601011, e-mail: tonnijs@xs4all.nl. Na uw aanmelding zal u worden bijgeschreven op de deelnemerslijst op onze website.

Toernooivorm Zeskampen (indeling naar sterkte)
Speeltempo 30 minuten p.p.p.p.
Locatie Minkema scholengemeenschap,
Minkemalaan 1, 3446 GE in Woerden
(5 min van NS-station – Zuidzijde)
Start U wordt verzocht om 9:30 aanwezig te zijn
Duur Van 10:00 tot 17:00 uur
Inschrijfgeld € 8,00
Prijzen 3 per groep in natura
Inschrijven bij Ton de Nijs
tel: 06-20601011
e-mail: tonnijs@xs4all.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.