Mokumse Meesters – een nieuw schaaktoernooi in Amsterdam

In het voorjaar van 2019 gaat onder de naam ‘Mokumse Meesters’ een nieuw schaaktoernooi van start. Het bijzondere van deze meestertienkamp is dat de partijen gespeeld zullen worden op de clubavonden van de schaakverenigingen Caïssa, VAS en Zukertort.

Het deelnemersveld – met spelers uit Amsterdam en omgeving – bestaat onder andere uit de internationale meesters Hing Ting Lai, Demre Kerigan en Albert Blees. De overige deelnemers zullen vooral ook geïnteresseerd zijn in het scoren van een norm voor de internationale meestertitel. Vooralsnog lijkt een score van 6½ of 7 punten hiervoor benodigd te zijn.

Tijdens de halfjaarlijkse Euweborrel op 14 december in het Max Euwe Centrum is het toernooi publiek geïntroduceerd.

De volledige deelnemerslijst:
IM Hing Ting Lai
FM Jasel Lopez (Aruba)
FM Barry Brink
IM Demre Kerigan (Turkije)
IM Albert Blees
FM Tobias Kabos
Tjark Vos (Nederlandse Antillen)
Tom Bottema
Francisco Hernández (Spanje)
Khoi Pham

Meer informatie is te vinden op de website: mokumsemeesters.wordpress.com/information

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.