Open NK Dieren 2019

Vandaag ontving ik dit bericht in mijn mailbox:

Wij wensen u alvast een voorspoedig schaakjaar 2019! Wij hopen u ook in het komende jaar te begroeten in Dieren bij het Open NK en de Bondswedstrijden, het grootste open schaaktoernooi in Nederland, dat van 22 juli tot en met 1 augustus wordt gehouden. Schrijf het alvast in uw agenda!  Vorig jaar hebben wij een prachtig jubileumtoernooi gekend naar aanleiding van 50 jaar Bondswedstrijden in de gemeente Rheden. Ons jubileumboek ‘Vijftig schaakzomers’ is een succes gebleken. Er zijn nog steeds exemplaren verkrijgbaar voor 10 euro (inclusief verzendkosten), te bestellen bij onze penningmeester Jos Cremers, email j.j.m.cremers@chello.nl. Wellicht een aardig cadeau voor een schaakvriend of een toekomstig deelnemer.

Ondanks het wegvallen van onze hoofdsponsor hebben wij de inschrijfgelden voor 2019 ongewijzigd gelaten. Om ons evenement op niveau te kunnen handhaven zijn sponsors echter meer dan ooit nodig. Daarom gaan wij een sponsorbord in het leven roepen.

Deelnemers en/of bedrijven die een financiële bijdrage willen leveren aan het toernooi krijgen een vermelding op een speciaal schaakbord dat ook prominent op de website www.schaken.nl/onk zal komen te staan. Wie 50 euro bijdraagt krijgt een plek bij de buitenste velden van het bord, voor 100 euro kunt u een leeg veld naar keuze bezetten, voor 200 euro, een ‘gouden bijdrage’, krijgt u een plek op één van de binnenste 16 velden. Als u wilt meedoen met deze vorm van sponsoring kunt u zich aanmelden bij voorzitteropennkschaken@gmail.com

Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking! Wij hopen u weer welkom te heten in de schaakzomer van 2019. En… geeft u de boodschap door aan uw schaakvrienden! Voor nadere informatie kunt u terecht op onze website www.schaken.nl/onk, en de ontwikkelingen zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Twitter.

Met vriendelijke groet,
Ap Lammers

Toernooidirecteur en voorzitter van de Stichting Open Nederlands Kampioenschap Schaken

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.