Tata Steel Chess Festival voor kinderen

Speciale activiteiten voor kinderen
Tata Steel Chess Festival in Wijk aan Zee

In het weekend van 19 en 20 januari vindt in Wijk aan Zee het Tata Steel Chess Festival plaats. Speciaal voor kinderen worden er dan rondom het Tata Steel Chess Tournament activiteiten georganiseerd als schaatsen, robots knutselen en een bezoek brengen aan de schakers in De Moriaan.

Kinderweekend tijdens Tata Steel Chess Tournament 2018

Ook op het programma staan lessen hiphop, jongleren en judo. Verder kun je een bunkerwandeling maken, je laten schminken en deelnemen aan een schaakwedstrijd voor kinderen onder leiding van Hans Böhm. Het volledige programma is te vinden op www.tatasteelchess.com/festival.

De 81e editie van het Tata Steel Chess Tournament vindt plaats van 11 tot en met 27 januari 2019. Traditiegetrouw zijn er ook weer twee Chess On Tour evenementen. Op woensdag 16 januari spelen de Tata Steel Masters de 5e ronde in Theater de Vest in Alkmaar en op woensdag 23 januari spelen ze de 10e ronde in de Pieterskerk in Leiden. Alle speeldagen zijn gratis toegankelijk voor belangstellenden en zijn ook online live te volgen. 
Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.