Grootmeesters Tata Steel Chess Tournament spelen basketbal

In het midden van de onderste rij: wereldkampioen Magnus Carlsen, geheel links Ian Nepomniachtchi en derde van rechts, bovenste rij: Jorden van ForeestVanmiddag heeft een groep grootmeesters van de Tata Steel Masters en de Tata Steel Challengers op de eerste rustdag in Heemskerk basketbal gespeeld. Onder leiding van Terry van den Akker van Akrides en met ondersteuning van twee spelers van deze IJmuidense basketbalploeg werden er na een warming-up vier partijtjes gespeeld.

Magnus Carlsen in actie

Onder meer wereldkampioen Magnus Carlsen, Ian Nepomniachtchi (leider in de Tata Steel Masters), Samuel Shankland en Jorden van Foreest waren van de partij. Informatie over het Tata Steel Chess Tournament is te vinden op www.tatasteelchess.com.

 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.