Open Prometheus Snelschaakkampioenschap 2019

Beste schaker,

Het zijn drukke schaakdagen!

Na ons Prinsenstad weekeindtoernooi met Pasen, en het Lightning Chess vanavond (dinsdag 23 april) is het aanstaande donderdag weer raak.
Op donderdag 25 april wordt namelijk het Open Prometheus Snelschaakkampioenschap 2019 gehouden. Dit is een open en informeel snelschaaktoernooi, met in elk geval prijsjes voor de beste drie spelers, en daarnaast enkele prijsjes die op ludieke wijze worden verdeeld.

Er worden 9 ronden Zwitsers gespeeld in een grote groep. De bedenktijd bedraagt 3 minuten + 2 seconden increment per persoon per partij.
Aanmelden voor het toernooi kan tot kwart over acht, en is kosteloos. Er wordt gespeeld in de vaste speelgelegenheid van DSC, duWo Denksportcentrum, Zusterlaan 114 te Delft.

In de pauze van het snelschaken – rond kwart over negen – vindt de (korte) prijsuitreiking van het Open Prometheus Kampioenschap (OPK) plaats, dat eens in de twee weken vanaf januari is gespeeld. Uiteraard bent u allen – deelnemers van het OPK of niet – van harte welkom, als deelnemer aan het snelschaken, of gewoon voor de gezelligheid.

Voor meer info over het OPK zie de website van DSC: www.delftseschaaksite.nl

Hopelijk tot 20 april!

Met vriendelijke groet,
Ted Barendse

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.