Inschrijving HSG Open is geopend

Beste schaakvrienden en oud-deelnemers aan het HSG Open,

De inschrijving van het HSG Open 2019 is geopend. Het HSG Open vindt dit jaar plaats van vrijdag 21 – zondag 23 juni. We spelen wederom in de fraaie locatie Hotel Lapershoek te Hilversum met gratis en volop parkeerruimte en op loopafstand van het station Hilversum Sportpark. We blijven bij de oude vertrouwde formule met 2 wedstrijden per dag,  een 6-rondig Zwitsers toernooi met een A, B en een C groep.  Er is ook de mogelijkheid om een vierkamp te spelen, met 1 wedstrijd per dag. Het inschrijfgeld is niet verhoogd, het prijzengeld is blijvend aantrekkelijk en er zijn met het hotel wederom speciale arrangementen gemaakt voor overnachtingen en eetbonnen tegen een aantrekkelijke prijs. Alle informatie is te vinden op de toernooisite www.hsgopen.nl  waar je je ook kan inschrijven

U bent van harte welkom op het toernooi!

Voor de liefhebbers zijn er ook diverse andere schaakactiviteiten rondom het HSG Open:

  • Clinic voor Hilversumse Basisscholen bij het HSG Open op vrijdag 21 juni
  • Kroegtoernooi op maandag 17 juni in Mout op het Marktplein
  • HSG Jeugdtoernooi in Pinetum Blijdenstein op zondag 16 juni
  • De stelling van Foreest op zaterdag 15 juni in het Filmtheater
  • Zomerschaak gedurende de gehele zomer op donderdagavond in Mout

Met vriendelijke groeten,
Henk Cornelissen
Toernooidirecteur HSG Open 2019

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.