Hing Ting Lai in slotpartij langs Erwin l’Ami

Hing Ting Lai (foto Frans Peeters)

Een dag nadat hij in Tilburg voor de derde keer in vijf jaar tijd het NK Lightning had gewonnen, speelde Hing Ting Lai in het Amsterdamse schaakcafé De Laurierboom zijn jaarlijkse vluggermatch, ditmaal tegen Erwin l’Ami. De B-match ging tussen de chess queens Anne Haast en Rosa Ratsma. Beide matches gingen over 30 partijen met een tempo van 3 minuten + 2 seconden increment per zet.
Het evenement, dat inmiddels een prominente plaats inneemt op de Amsterdamse schaakkalender, werd voor de vijfde keer in successie georganiseerd, steeds met Hing Ting in de hoofdrol. Ziehier een overzicht van zijn eerdere prestaties:

(lees verder in de PDF)

Verslag Lai – L’Ami 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.