Ontmoet een grootmeester, ontmoet Jan Werle!

Het Hogeschool Zeeland schaaktoernooi wordt van 3 t/m 10 augustus gespeeld in de het Atrium van de Hogeschool Zeeland aan de Edisonweg 4 te Vlissingen.

Op maandagmiddag 5 augustus a.s. is er gelegenheid voor een schaakontmoeting met één van de deelnemers, de bekende Nederlandse grootmeester Jan Werle. Hij is tegenwoordig woonachtig in Woerden en jeugdtrainer van de plaatselijke schaakvereniging. Tijdens deze schaakontmoeting zal Jan Werle – in 2008 kampioen van de Europese Unie voor de vermaarde Engelse topgrootmeesters Nigel Short en Michael Adams – kort vertellen over zijn schaakloopbaan. Voorts zal hij ingaan op schaakvragen van jeugdspelers, huisschakers en andere belangstellenden.

De schaakontmoeting begint om 14.00 uur en duurt tot 15.00 uur en vindt plaats in de Hogeschool Zeeland. De toegang is gratis.

Informatie/aanmelden HZ-Schaaktoernooi:  www.hztoernooi.nl

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.