Terugblik 5 jaar ChessQueens

De ChessQueens vierden op 8 december 2019 hun eerste lustrum. In het prachtige denksportcentrum in Amersfoort gaven de ChessQueens in de ochtend les aan meisjes in een paar groepen van verschillend niveau. In de middag werden er toernooitjes gespeeld, simultaan gegeven en was er een schaakquiz. Meisjes, vriendinnetjes, zusjes, broertjes, moeders, vaders en ChessQueens, iedereen deed mee! Er was taart, gratis drank en een gezellige borrel! De ChessQueens kijken terug op een bijzonder geslaagd feestje.
De ChessQueens willen graag iedereen bedanken voor de komst. Ook veel dank aan de sponsors en alle vrienden, die de ChessQueens steunden en blijven steunen.


Hieronder een link naar “Terugblik 5 jaar ChessQueens”. Wij Hopen dat u ervan geniet en een goed beeld krijgt van 5 jaar ChessQueens.

De ChessQueens Terugblik

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.