Uitnodiging aan alle oud-leden van het Leidsch Schaakgenootschap

Oproep aan alle oud-leden van het Leidsch Schaakgenootschap!

Op maandag 2 maart 2020 bestaat LSG 125 jaar en dit jubileum willen wij op een feestelijke wijze vieren in het denksportcentrum aan de Robijnstraat te Leiden. Na een receptie voor enkele genodigden, is het vanaf 19.45 uur aan de leden en oud-leden van LSG.

Op deze avond vinden verschillende activiteiten plaats, zoals:

  • Simultaan door Predrag Nikolic (20:15-23:00 uur). Deelname aan de simultaan zal gaan op basis van inschrijving; je kunt je hiervoor aanmelden via lsg-secretaris@lsg-leiden.nl
  • Lezing door Jan Timman (20:15-21:00 uur)
  • Lezing door Robert Hübner (22:00-22:45 uur)
  • Filmbeelden uit 1970 van de vierkamp tgv 75-jaar LSG met interviews van Godfried Bomans met Spasski, Botwinnik, Larsen en Donner; afgewisseld met het filmpje van de viering van het Landskampioenschap uit 2018 (doorlopend)

En uiteraard staat het iedereen vrij om te schaken, te kletsen en te genieten van een hapje en een drankje met de aanwezige leden en oudleden.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als je op maandag 2 maart naar het denksportcentrum komt en met ons het jubileum wilt vieren.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van het Leidsch Schaakgenootschap

Tip: vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart vindt in het Meeting & Event Center van het Fletcher Wellness Hotel Leiden, op de 5e etage in het ‘LEVEL’ gebouw het Noteboomtoernooi plaats. Ons jaarlijks weekendtoernooi wordt dit jaar opgeluisterd met een vierkamp tussen 4 Oude Meesters: Anatoli Karpov, Jan Timman, Robert Hübner en Predrag Nikolic. Uiteraard ben je van harte welkom om mee te spelen of te komen kijken.

Meer informatie over dit toernooi en deze vierkamp vindt u op de Noteboom-website.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.