Morgenavond (2-apr): KiNG Keres Blitz #3!

Link naar KiNG Keres Blitz #3 

Komende tijd organiseren SV Paul Keres en SG KiNG snelschaaktoernooien op Lichess! Het snelschaaktoernooi vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur met het speeltempo van 5 minuten zonder increment. Voor de liefhebbers volgt er een bullettoernooi van 22.10 tot 22.55 uur. Al het schaakgeweld wordt gestreamd en voorzien van interessant commentaar.

Het toernooi van donderdag 2 april

Het toernooi van 2 april vind je via deze link. Je kunt je daar ook alvast aanmelden.

Nog geen Lichess account?

Hier kun je gemakkelijk een account aanmaken.

Tegen wie speel ik?

Bij het eerste toernooi vroegen veel mensen zich af tegen wie ze geschaakt hadden. Niet alle internetnamen maken duidelijk om welke speler het gaat. We willen daarom de deelnemers vragen om zoveel mogelijk op Lichess bij je profiel je voor- en achternaam in te vullen. Een duidelijke spelersnaam kiezen is natuurlijk ook goed.

Stream?

Tijdens het toernooi zal Erik Biemans met Oostblok GM Dimitri streamen en verschillende partijen van commentaar voorzien. Donderdag vanaf 20 uur kun je de stream volgen via deze link.

Vragen?

Voor vragen over het toernooi, of mocht het niet lukken een account te maken of je op te geven, schroom dan niet om contact op te nemen met iemand van Paul Keres of SG KiNG.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.