Battle of Drenthe

Speciaal voor iedereen die lid is van een Drentse vereniging of in Drenthe woont.

Vooral kleinere verenigingen kunnen soms moeilijk elke week een online toernooi organiseren. Dit vanwege de lage aantallen deelnemers. Schaakclub ESG uit Emmen organiseert daarom op de woensdagavonden een toernooi voor alle Drentse verenigingen en voor iedereen die in Drenthe woont.

Fotowedstrijd

Elke cyclus bestaat uit vier avonden en kent een winnaar. SAAB Service Oost stelt een mooie wisselbeker beschikbaar. En de winnaar mag tonen dat hij een creatieve geest heeft door een mooie, ludieke foto te maken van de wisselbeker. Dat kan zijn een foto op het strand, met je poes of hamster. Zolang de beker er maar duidelijk op staat. Het gaat dus niet alleen om een technisch goede foto, neen het gaat om de creatie.

We houden u op de hoogte van de resultaten.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.