2e helft Kandidatentoernooi naar voorjaar 2021

Misschien heb ik het gemist, maar ik heb nog nergens gelezen dat de ’tweede helft’ van het Kandidatentoernooi is uitgesteld naar het voorjaar van 2021. Anish zal het wel weten …  Het bericht met motivatie staat op de FIDE-site, gedateerd 16 oktober. Niet zo verrassend, maar toch! Op 8 september had de FIDE voortzetting op 1 november gemeld.

Over Eric de Winter

Geboren 1951. Vanaf 1969 lid Velpse Schaakvereniging. 1976-1982 gewerkt voor KNSB en FIDE, onder presidentschap Ólafsson. 2007 organisator Euwe Stimulans Toernooi in Arnhem en betrokken bij twee volgende Euwe toernooien in Sao Paulo 2008 en Amsterdam 2011. Vanaf 2020 vrijwilliger Max Euwe Centrum. Vanaf 2013 deelnemer in Reykjavik Open. Gemiddelde clubschaker.

1 Reactie

  1. Avatar
    wimw 23 oktober 2020

    Ik heb dit ergens vorige week op een Engelstalige schaakwebsite gelezen. Het uitstel is volgens die site wel doorgevoerd na overleg van de FIDE met de grootmeesters. Ik begreep dat de coronamaatregelen en met name de noodzakelijke quarantaines de schakers toch zwaar vielen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.