LSG pakt de online teambattle titel op Lichess!

Door Boterhoofd

27 december was het dan zover: de grote finale van de teambattles op lichess. We gingen ongetwijfeld als grote favoriet deze grote finale in, aangezien we veruit de meeste keren de teambattle hadden gewonnen. Maar via een aanwijsplek werden Schaakstad Apeldoorn en de Amsterdam Berserkers toegevoegd aan de grote finale. Daarnaast ging het standaard Arena-format van 2 naar 3 uur. Al met al ingrediënten waardoor de brede maar ook enigszins vergrijsde selectie van ons vol aan de bak moest.

Iedereen werd derhalve opgeroepen deel te nemen en dit keer bij voorkeur ook eens de volledige speeltijd! Niet alles ging helemaal soepel; GM smeets (om de privacy te waarborgen en mogelijke voorbereidingen te omzeilen gebruik ik de lichess-gebruikersnamen, zodat niet te zien is om welke speler van LSG het gaat) bleek in een vakantiehuisje te zitten met wisselend wifi-bereik. Hierover wil ik nog slechts kwijt dat de teamleider hiervoor geen verlofaanvraag heeft mogen ontvangen.

Een alleraardigst potje nog met een geinige eindstelling:

Ik sta nog even kort stil bij de top 10 van de avond. Lees verder op de website van de kampioensvereniging.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.