Wereldkampioenschap Bedrijvenschaak

FIDE organiseert in het weekend van 19-21 februari het World Corporate Chess Championship.

Er wordt gespeeld op chess.com met het daar gebruikelijke speeltempo van 10 minuten + 2 seconden increment. Deelname is gratis. Teams bestaan uit vier spelers waarvan minimaal één vrouw en één man en maximaal één speler met een FIDE-rating van boven de 2500.

Op één gastspeler na moeten alle deelnemers daadwerkelijk werkzaam zijn bij het bedrijf.

Registreren kan tot 6 februari.

1 Reactie

  1. Avatar
    Derk Dekker 03 februari 2021
    Schaaksters gevraagd!
    Hierbij een oproep namens het Europees Octrooibureau (European Patent Office, EPO). Schaaksters die het leuk vinden om als gastspeler met één van onze teams mee te doen kunnen zich bij mij melden. Enthousiasme is belangrijker dan rating.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.