Schaakweek Winterschool

De Apeldoornse IM’s Merijn van Delft en Nico Zwirs organiseren al een paar schoolvakanties op rij een online schaakschool. Deze maand organiseren ze tijdens de krokusvakantie de Winterschool. Een leuke interactieve week vol schaaklessen!

Er zijn nog plekken vrij en om alvast kennis te maken met Merijn en Nico organiseren ze op woensdag 3 februari en woensdag 10 februari een warming-up toernooi. Beide toernooien beginnen om 19.00 uur en duren tot 20.30 uur. Op stream geven de trainers commentaar bij de partijen, wat enorm leuk en leerzaam is.

Toernooi 3 februari: lichess.org/tournament/fW53Ryqk
Toernooi 10 februari: lichess.org/tournament/sk3cAFFz
Meer informatie over de Winterschool staat op schaakweek.nl/winterschool/

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.