Afgelasting Hogeschool Zeeland Schaaktoernooi 2021

De organisatie van het Hogeschool Zeeland Schaaktoernooi heeft wederom besloten tot afgelasting van de 24e editie van dit toernooi. De speeldata waren ditmaal gepland van 7 tot en met 14 augustus 2021. De aanhoudende onzekerheid en onduidelijkheid over de ontwikkeling van de COVID-19 pandemie en over de in verband daarmee in augustus 2021 geldende overheidsmaatregelen laten de organisatie geen andere keus dan wederom afgelasting.

De organisatie hoopt die 24e editie in augustus 2022 wel te kunnen laten doorgaan en zal u daarover tijdig informeren.

 

Met vriendelijke groet,

het organisatiecomité van het Hogeschool Zeeland Schaaktoernooi

2 Reacties

  1. Avatar
    Hendrikom 02 mei 2021

    Balen! Organiseren vergt nu eenmaal langere tijd. Jammer, hopelijk in 2022 dan weer wel!

  2. Avatar
    Eric César van 't Hof 04 mei 2021

    Ook de damsport heeft een traditie van zomertoernooien. Die hebben gemiddeld minder deelnemers dan de grote schaaktoernooien, maar gaan wél door. Vorig jaar waren dat de jaarlijkse toernooien in Heerhugowaard en Hoogeveen. Het toernooi in Brunssum was toen wel afgelast. Voor komende zomer heb ik gezien dat deze drie damtoernooien sowieso georganiseerd zullen worden. Of er ook buitenlandse spelers worden toegelaten, en of die kunnen reizen, zijn twee andere vragen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reactie achterlaten.